Natiunea MMA

Nick Diaz a refuzat propunerea lui Dana White de a lupta cu Carlos Condit
16/12/2013Nick Diaz nu a dat semne ca vrea sa se intoarca in lumea mare a artelor martiale mixte, cel putin pentru moment, chiar daca presedintele UFC Dana White isi doreste ca acesta sa lupte cu Carlos Condit.

“Am incercat sa ii cuplez pe cei doi, dar Nick Diaz a refuzat aceasta confruntare. Nu e interesat.”, a declarat White in conferinta de presa celor de la UFC on FOX 9.

“Mi-a spus ca se gandeste sa se intoarca in Mai”. Acum White incearca sa ii gaseasca un oponent lui Condit. Diaz si-a anuntat retragerea dupa ce a pierdut la decizie in fata lui Condit in UFC 143. El a fost suspendat pentru un an dupa ce i-au iesit rezultate positive pentru marijuana la testele antidopping.

White a dezvaluit ca i-a oferit lui Diaz o confruntare cu Lyoto Machida la categoria mijlocie in August. La 4 zile dupa aceasta, White si-a dat seama ca nu a fost o idee prea buna deoarece “Diaz are multe alte probleme de rezolvat”.

Condit ar fi trebuit sa il infrunte pe Matt Brown in cadrul UFC on Fox 9 de Sambata, dar Brown a fost nevoit sa se retraga datorita unei hernii de disc.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA