Natiunea MMA

Nick Diaz a anuntat lansarea oficiala a promotiei WAR MMA pentru 22 Iunie
30/05/2013Nick Diaz a decis sa isi faca propria promotie de arte martiale mixte. Lansarea ei va avea loc pe 22 Iunie. In acea seara, WAR MMA se va difuza din Stockton Arena.

Pentru moment au fost anuntate 6 lupte, incluzand main event-ul, care va fi reprezentat de confruntarea dintre fostul luptator UFC de la categoria semimijlocie Daniel Roberts si Justin Baesman.

Roberts a avut un record de 4-4 in cele 8 lupte din UFC, fiind concediat in Ianuarie 2012, dupa ce a avut 3 infrangeri consecutive. De atunci, a avut 2 victorii consecutive, crescandu-si recordul total al carierei la 14-4. Ca si Roberts, Baesman este un luptator cu un record de 12-4. Acesta a luptat pentru diverse promotii incluzand Gladiator Challenge si West Coast Fighting Championship.

Celelalte lupte anuntate include confruntarile intre Antonio Banuelos vs Benny Vinson, Caleb Mitchell vs. Evan Esguerra, Roy Boughton vs Liron Wilson, Mike Persons vs Clayton McKinney precum si Darin Cooley vs. Cody Gibson.

Conform comunicatului de presa, luptele din WAR MMA se vor desfasura sub Unified Rules, dar in loc de cusca va fi un ring. Informatii noi vor fi disponibile in curand.

Diaz (26-9, 1 NC) a avut ultima lupta in Martie, cand a fost infrant la decizie de catre Georges St. Pierre in cadrul UFC 158. Dupa aceea acesta a vrut sa se retraga in cazul in care nu primea dreptul la o remiza. Pana acum, niciuna din acestea nu s-a intamplat. Saptamana trecuta Dana White si-a dat acordul in stilul caracteristic, spunand “Bravo lui. Bun venit intr-o afacere”.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA