Natiunea MMA

Nguyen tinteste a treia centura
24/11/2017  Unicul dublu campion din One Championship, Martin Nguyen nu se opreste la cele doua titluri castigate anul acesta (la categoriile pana si usoara). Australianul cu origini vietnameze vrea sa mai stabileasca o premiera si sa si-l adjudece si pe cel de-al treilea.
  Seful promotiei One Championship, Chatri Sityodtong a confirmat, zilele trecute, ca este vorba de centura categoriei cocos.
  “Bibiano Fernandes a fost de acord. Ramane sa stabilim doar locul si data exacta”, a precizat Chatri, care a dezvaluit ca este foarte posibil ca lupta sa aiba loc in martie 2018.
  Bibiano Fernandes este cel mai in voga luptator din One Championship odata cu retragerea lui Ben Askren dupa meciul de azi impotriva lui Shinya Aoki. “The Flash” este neinvins din 2010, avand un palmares de invidiat: 21 de victorii si doar 3 esecuri. Brazilianul de 37 de ani vine dupa succesul prin submisie inregistrat in august, in fata lui Andrew Leone, in urma caruia si-a pastrat titlul de “cocos-sef”.
  De partea cealalta, “The Situ-Asian” a avut un an fenomenal. Mai intai, in august, sportivul de la KMA Top Team si-a luat revansa in fata lui Marat Gafurov, aplicandu-i un spectaculos KO la pumni, si a devenit campion la categoria pana. Apoi, in 10 noiembrie, l-a invins prin acelasi procedeu pe Eduard Folayang, deposedandu-l de centura suprema la categoria usoara.

  Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA