Natiunea MMA

Nevada Gaming Control Board dezminte zvonurile legate de pariul de 1 milion $ pe Chris Weidman
12/07/2013Main eventul UFC 162 a fost atat de interesant incat internetul a fost invadat de nenumarate teorii ale conspiratiei. Incepand cu motivul pentru care Anderson Silva a pierdut lupta, presupunandu-se ca pur si simplu nu a fost interesat de victorie, speculatiile au curs.

Zvonul care s-a dovedit a fi foarte interesant a pornit de la MiddleEasy.com, care au spus ca “cineva a pariat pe Chris Weidman 1 milion de dolari” in Las Vegas, acest pariu fiind in curs de investigatii.

Zvonul a prins contur, multe alte publicatii precum Globo sau diverse site-uri americane au scris despre acest lucru. Acuzatiile au ajuns atat de grave incat site-urile concurente au incercat sa ofere motive pentru care Silva nu ar fi luptat cu adevarat.

Adevarul este ca nu exista nicio dovada a existentei vreunui pariu. De fapt nici tinta zvonurilor nu a auzit asa ceva.

Jerry Markling, seful Nevada Gamig Control Board , care investigheaza activitati ilegale ale meciurilor, a declarat ca nu se cauta pariuri ilegale legate de UFC 162.

“Desi nu va pot da informatii specifice despre investigatiile in curs, pot sa va spun ca nu se cauta dovezi legate de UFC 162. In plus, nu avem nicio informatie legata de acceptarea unui astfel de pariu in cadrul respectivului eveniment”.

Zvonul a fost dezmintit, dar multi vor incerca sa persiste pe aceasta idee. Pentru noi restul, posibilitatea unei revanse a crescut semnificativ fata de momentul imediat dupa lupta.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA