Natiunea MMA

Netul corect pentru Nate
23/11/2017  Un meci Nate Diaz- Tyron Woodley are sanse de a fi perfectat doar daca UFC plateste pretul corect, afirma antrenorul primului, Richard Perez. Potrivit acestuia, Diaz nu ar accepta sa intre in cusca pentru mai putin de 15 milioane de dolari. “E o remuneratie rezonabila”, spune Perez, “daca ne gandim ca o confruntare cu McGregor ar urca suma la 20-30 de milioane.”
  “Diaz vrea sa lupte cu Woodley in 30 decembrie, la UFC 219, dar promotia refuza o asemenea suma”, a declarat celebrul antrenor de box. “Woodley isi doreste un adversar de talia lui Nate, dar ce putem face daca UFC subevalueaza un astfel de duel? Poate vom fi mai norocosi si vom lupta iar cu McGregor”, a afirmat Richard Perez la Submission Radio.
  La randul sau, Woodley a facut lobby pentru eventuala disputa impotriva lui Diaz. El l-a provocat pe Nate chiar saptamana trecuta, in timpul UFC Fight Night 121: “Sunt aici! Mi s-a propus lupta si am acceptat. Dar, din pacate, nu e suficient. Cealalta jumatate nu a raspuns afirmativ. Voua, celor care sunteti aici, nu va ramane decat sa-l intrebati: ti-e frica?”, a spus, mai mult decat ironic, Tyron.
  Nate Diaz nu a mai luptat in Octogon de anul trecut, de cand a pierdut, prin decizie majoritara, in fata lui Conor McGregor, in timp ce Woodley a castigat ambele intalniri din acest an, ultima in fata lui Demian Maia.

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA