Natiunea MMA

Natiunea a implinit 2 ani :) Va multumim pentru urari si pentru ca ne sunteti alaturi
02/09/2011

A mai trecut un an. Nu a fost unul usor, pentru ca activitatea noastra se extinde tot mai mult, odata cu intreaga lume a artelor martiale din Romania. Proiectul Natiunea MMA a implinit 2 anisori. Nu sunt multi, dar ne dorim sa fie doar inceputul unei lungi activitati.

Vedem tot mai des intercluburi, gale mai mult sau mai putin profi, cluburi noi care incep sa activeze tot mai mult pe aceasta scena, cluburi vechi care isi confirma numele si statutul. Inca ne lovim de multa neincredere, inca gasim oameni care se uita putin ciudat la noi atunci cand ne oferim sa le promoveze activitatea si nu le cerem nimic in schimb. Dar simtim incet incet un aer proaspat in aceasta comunitate.

Toate astea, toata munca noastra de zi cu zi, nu ar fi pozibila si nu ar avea nici un sens daca nu a-ti fi voi, cei care ne urmariti in fiecare zi. Uneori e greu sa ne ridicam la nivelul asteptarilor voastre si ale noastre, dar numarul si calitatea celor care ne urmaresc ne da mereu un imbold sa mergem mai departe.

Speram sa va putem oferi in continuare toate informatiile de care aveti nevoie.

Alex, Petrica, Cipri, Victor, Horia si restul echipei noastre va multumesc inca o data din adancul inimii pentru ca ne stati alaturi.

Echipa Natiunii MMA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA