Natiunea MMA

Natiunea MMA a depasit 1000 de prieteni pe Facebook - Te asteptam si pe tine alaturi de ei
05/06/2011

Incet incet, MMA-ul incepe sa prinda tot mai mult si la publicul din Romania. Nu e un sport usor de inteles, nu e nici unul dintre cele mai "digerabile" pentru publicul larg, dar este cu siguranta viitorul artelor martiale de contact la nivel mondial.

Natiunea MMA a lansat cu ceva timp in urma o pagina proprie de Facebook, pentru ca nu putea sa ramana in urma timpurilor. Ne place sa recunoastem sau nu, daca nu esti pe Facebook, aproape ca nu "existi".

Ieri am primit a 1000-a cerere de prietenie pe cunoscutul site de socializare. Poate anumite persoane considera ca e mult, poate altele ca e putin, dar noi suntem mandri ca am reusit sa adunam in jurul nostru atatia iubitori, fani sau practicanti ai artelor martiale din tara noastra si nu numai. Spun nu numai pentru ca desi ne adresam in principal publicului din Romania, si intreg continutul site-ului nostru este in dulcea si suava limba romaneasca, avem printre prieteni si oameni din alte parti ale globului.

Tuturor celor care ne urmariti, va multumim cu stima si adanc respect. Va rugam sa stati alaturi de noi in continuare, in incercarea de a pune umarul la popularizarea artelor martiale in general si a artelor martiale mixte in special.

Si nu uitati, spune-ti celor asemeni nou despre misiunea noastra, poate impreuna avem taria sa facem din MMA cel mai iubit sport de lupta din Romania.

Horia Ciocan
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA