Natiunea MMA

Nate Marquardt se īndreaptă către Anglia si va lupta pentru promotia BAMMA
23/07/2011După ce a fost dat afara din UFC pentru că a folosit o terapie pe baza de testosteron fără sa obțină autorizație medicală, Nate Marquardt a semnat cu o noua promotie - una care nu are un contract cu o televiziune american și nu are multi adversari notabili pentru Marquardt.

Promoția, Asociația Britanica de Arte Martiale Mixte (British Association of Mixed Martial Arts - BAMMA), a declarat vineri că a semnat cu Marquardt un contract exclusiv, făcānd-ul pe Marquardt de departe cel mai bun luptător din organizație.

Īntrebarea este acum dacă BAMMA va fi capabila să ii găsească lui Marquardt adversari pe măsură, el fiind un luptător din Top 10 la Categoria Mijlocie care planifica sa se mute la Semi Mijlocie īnainte sa fie concediat de UFC. Aproape toate talentele la Semi Mijlocie și Mijlocie se afla īn promoțiile nord-americane, si Marquardt se poate trezi cāt de curānd luptāndu-se cu necunoscuți īn meciuri pe care putini americani le vor viziona.

"Sunt foarte incantata sa lucreze cu BAMMA", a declarat Marquardt. "Ei sunt cunoscuți pentru semnarea luptătorilor de top și vreau să lupt cu cei mai buni. Abia aștept sa le arăt tuturor de ce sunt capabil īn divizia Semi Mijlocie. "

Īn mod realist, este greu de văzut cum poate Marquardt "lupta cu cei mai buni" dacă e sub contract cu BAMMA. Singurul luptător notabil la Semi Mijlocie sub contract cu BAMMA este Paul Daley, si vice-președintele BAMMA, Liam Fisher, a spus că nu a putut organiza o lupta intre Marquardt si Daley.

Marquardt si-ar putea face debutul īn BAMMA cel mai devreme pe 10 septembrie la BAMMA 7, care va avea loc la National Indoor Arena din Birmingham, Anglia. Acest card are ca main event Frank Trigg vs Tom Watson și include de asemenea o lupta la categoria Semi Mijlocie intre Che Mills si Joey Villasenor.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA