Natiunea MMA

Nate Marquardt revine sub bannerul Zuffa LLC, de data asta in Strikeforce
22/02/2012

Nate Marquardt a reusit sa isi croiasca drum inapoi la Zuffa LLC. Dupa ce a fost concediat de UFC in iunie anul treuct, sportivul de 32 de ani a reusit sa semneze acum un contract cu sora mai mica, Strikeforce.

Anuntul a fost facut aseara tarziu, in emisiunea TV "UFC Tonight" de pe canalul de televiziune FUEL TV. Nu s-a spus nimic despre potentialul sau adversar, si nici despre data in care il putem vedea in cusca Strikeforce, dar el ar putea sa il intalneasca pe Tyrone Woodley intr-o lupta pentru titlul vacant al categoriei semi-mijlocii a promotiei americane.

In luna iulie, Marquardt a semnat un contract pentru mai multe lupte sub bannerul British Association of Mixed Martial Arts. Cu toate astea, veteranul a primit dreptul de a incheia acest contract, dupa ce organizatia britanica i-a amanat pentru a doua oara debutul.

El trebuia sa lupte in Main Eventul galei UFC on Versus 4, impotriva lui Rick Story, dar a fost scos din gala cu cateva minute inaintea cantarului oficial, pentru ca nu a corespuns din punct de vedere medical cerintelor Comisiei Atletice a Statului Pennsylvania.

Imediat dupa aceasta controversa, el a dezvaluit ca Terapia de Inlocuire a Hormonilor a fost motivul pentru ca s-a descoperit un nivel ridicat de testosteron in sangele sau. Tot la fel de rapid insa, presedintele UFC, Dana White l-a concediat si a sugerat ca el a folosit aceasta scuza pentru a ascunde dopajul ilegal.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA