Natiunea MMA

Nate Marquardt, performerul galei de la Portland
03/10/2016  Chiar daca majoritatea iubitorilor MMA-ului se asteptau ca unul dintre cei doi protagonisti ai evenimentului principal al galei UFC Fight Night 96, John Lineker si John Dodson, sa se aleaga cu cel mai semnificativ bonus in urma confruntarii din Oregon, nici unul dintre cei doi luptatori nu a reusit sa isi adjudece suma dorita.
  Cu toate ca Lineker a iesit castigator prin decizie la limita, oficialii UFC au hotarat sa nu atribuie bonusul invingatorului capului de afis, ci sa il imparta altor competitori merituosi.
  Primul bonus de 50.000 de dolari a ajuns la “mijlociul” Nate Marquardt. Veteranul de 37 de ani l-a daramat, la propriu, pe Tamdan Mc Crory intr-una din cele mai spectaculoase partide de pe cardul preliminar. Invingator prin KO in runda a doua, Marquardt a reusit sa obtina al 35-lea succes din cariera.
  Cu aceeasi bani frumosi s-a ales si Brandon Moreno, care a debutat cu o victorie in circuitul UFC. The Assassin Baby l-a intrecut, inca din runda inaugurala, pe mult mai titratul Louis Smolka, provocandu-i celui supranumit “Da Last Samurai” al doilea esec dupa cel suferit in fata lui Chris Cariaso. In plus, Moreno se afla acum la al noualea succes consecutiv in regim MMA.
  Celelalte bonusuri ale serii au mers catre Henrique da Silva, invingator, la categoria usoara, in fata lui Joachim Christensen, si la “greul” Curtis Blaydes, care s-a impus prin KO tehnic, in repriza a doua, in fata lui Cody East.
  Ca un fapt divers, John Lineker, Alex Oliveira si Hacran Dias au fost penalizati cu 20% din remuneratii pentru ca nu si-au facut categoria, banii mergand la adversarii lor.

Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA