Natiunea MMA

Nate Marquardt, fost campion Strikeforce, il va infrunta pe Jake Ellenberger in cadrul UFC 158
20/02/2013

Oficialii UFC au publicat vestea luptei dintre Nate Marquardt si Jake Ellenberg marti dimineata prin intermediul Twitter. UFC 158 va avea loc in Ball Centre din Montreal pe data de 16 Martie, iar ca main event va fii meciul dintre luptatorii de la categoria semimijlocie Georges St. Pierre si Nick Diaz.

Ellenberger a fost planificat initial sa lupte cu Johny Hendricks , dar datorita accidentarii lui Rory MacDonald, Hendricks va lupta cu Carlos Condit in seara respectiva.

Marquardt va intra in Octogon pentru prima data de la incidentul din Martie 2011, moment in care l-a descalificat pe Dan Miller in cadrul UFC 128. Un fost pacient al terapiei de inlocuire a testosteronului, “Nate the Great”, a primit unda verde la lupta, abia dupa ce a testat pozitiv pentru un nivel ridicat de testosteron, inainte de lupta planificata cu Rick Story. Un an mai tarziu, acesta si-a facut debutul in Strickeforce, luptand impotriva lui Tyron Woodly, castigand titlul vacant de la categoria semimijlocie. Recent, Marquardt a fost deposedat de centura de catre Tarec Saffiedine, pierzand la decizie in show-ul final Strikeforce din Ianuarie 2012.

Ellenberger a castigat 7 din ultimele 8 lupte ale sale, intrand astfel in competitie cu Marquardt.  “Forta” a avut doua meciuri anul trecut, incepand anul 2012 cu o victorie la decizie asupra lui Diego Sanchez, inainte de a suferi un TKO din partea lui Martin Kampmann.  A fost vazut luptand ultima data in 5 Octombrie, cand si-a razbunat infrangerea in fata lui Jay Hieron din 2006 castigand la decizie in cardul UFC on FX5.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA