Natiunea MMA

Nate Marquardt: "Georges St Pierre il va distruge pe Jake Shields"
11/11/2010

MIchael David Smith - www.MMAfighting.com

Jake Shields a fost campionul categoriei mijlocii a Strikeforce, iar inainte de asta a fost campionul categoriei semi-mijlocii a EliteXC. Cand a semnat cu UFC, s-a pus problema in ce clasa de greutate va concura.

Shields a ales semi-mijlocia, l-a invins prin decizia neunanima a arbitrilor pe Martin Kampmann si urmeaza sa lupte cu castigatorul infruntarii dintre Georges St Pierre si Josh Koscheck de luna viitoare.

Dar numai pentru ca el a reusit sa castige prima sa lupta, nu inseamna ca divizia semi-mijlocie a fost cea mai buna alegere pentru el. Unul dintre cei mai buni luptatori de la mijlocie in UFC, Nate Marquardt, crede ca stilul lui Jake Shields ar fi mult mai potrivit daca el nu ar fi trebuie sa scada in greutate.

"La mijlocie am vazut oameni ca Demian Maia sau Rousimar Palhares descurcandu-se bine, si cred ca Jake ar putea fi la fel" a spus Nate intr-un interviu pentru MMA FIghting. "In plus, la mijlocie s-ar putea descurca mai bine pentru ca scaderea in greutate ar putea sa ii afecteze prestatia."

Dar la semi-mijlocie?Marquardt nu a fost deloc impresionat de prestatia lui Shields.

"E greu de spus. Cred ca ar fi fost bun la mijlocie, dar cred ca nu a aratat prea bine la semi-mijlocie. In parte a avut de-a face cu scaderea in greutate, in parte cu stilul sau de lupta; in plus, cred ca multa lume in subestimeaza pe Martin Kampmann. Nu cred ca e cel mai bun, dar cred ca e bun la toate. Shields e exact opusul - nu prea bun la multe lucruri, dar foarte bun sau cel mai bun la multe altele."

Marquardt a fost categoric in ceea ce priveste o posibila lupta Shields vs St Pierre, pentru tilul categoriei semi-mijlocii in 2011: "Cred ca Georges St Pierre il va distruge."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA