Natiunea MMA

Nate Diaz a fost suspendat din UFC pentru afirmatii controversate
17/05/2013
Ultimate Fighting Championship l-a suspendat pe Nate Diaz pentru afirmatiile controversate postate pe Tweeter.

“Suntem foarte dezamagiti de comentariile lui Nate Diaz, care nu sunt sub nicio forma relevante pentru organizatia noastra”, au declarat oficialii UFC intr-un anunt public. “Nate este momentan suspendat pana cand finalizam investigatiile interne, urmand sa furnizam mai multe informatii odata ce  gasim o solutie pentru problema”.

Comentariul lui Diaz a fost legat de decizia celor din UFC care vor sa nu ii dea bonusul financiar lui Pat Healy, care a luptat in UFC 159, deoarece rezultatul testelor antidopping efectuate au iesit pozitive pentru marijuana. “Bam Bam” a castigat atat “Submisia serii” cat si “Lupta serii”, cuvenindui-se suma de 130.000$ pentru submisia din a treia runda asupra lui Jim Miller din 27 Aprilie.

Healy a declarat pentru Sherdog.com ca victoria sa a fost modificata in no-contest, si ca a fost suspendat pentru 90 de zile de catre Comisia Atletica de a Statului New Jersey. Presedintele UFC Dana White a anuntat recent ca Bryan Caraway de la categoria cocos va primi in schimb bonusul pentru submisia din UFC 159 datorita rezultatului lui Healy.

“Imi pare sincer rau pentru Pat Healy, ca i-au luat banii pe nedrept, si cel care i-a luat nu I se cuvin”, a declarat Diaz.

Acesta devine al doilea luptator UFC care in ultimele luni ajunge suspendat pentru nerespectarea codului de conduita al promotiei. Luptatorul de la categoria grea, Matt Mitrione a mai fost suspendat in Aprilie dupa ce l-a numit pe Fallon Fox “mincinos, bolnav, sociopat si dezgustator”.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA