Natiunea MMA

NATIUNEA MMA pleaca in vacanta, si revine pe 3 ianuarie 2011
29/12/2010

La fel ca si voi, toti conationalii nostrii din Natiunea MMA, echipa editoriala, asa micuta si ocupata cum e ea, are nevoie de cate o vancata din cand in cand. Si cum vreme frumoasa de afara, cu zapada din belsug si cu Sarbatori de Iarna adevarate, e perfecta pentru asa ceva, ne pregatim sa incheiem anul in stil mare, prin odihna.

Avem de gand sa folosim zilele astea pentru a ne reincarca bateriile, pentru a ne curata mintile si a ne odihni degetele obosite de atata razboi la tastatura, pentru a putea reveni mai puternici, mai uniti, mai obiectivi si mai echidistanti in Noul An.

Va dorim si voua sa aveti parte de un sfarsit de an linistiti, plin de distractie si de relaxare. Ne pare rau pentru cei dintre voi care, in campul muncii fiind, nu pot pleca pe la cabane mai devreme, si va promitem ca o sa ne gandim la voi intre doua pahare de vin si doua guri de prajitura. Iar pentru cei care pot sa plece mai devreme in concediu....IT"S PARTY TIME!!!!!!

La modul serios vorbind acum, Natiunea MMA si toti cei apropiati noua va doresc un AN NOU FERICIT si daca se poate macar putin mai bogat decat acesta care acum isi traieste ultimele clipe, sa va simtiti bine pe unde va petreceti Revelionul, sa fiti inconjurati numai de oameni buni si dragi voua, si sa ne vedem si auzim la anul mai voiosi si mai plin de putere de munca. Va multumim inca o data ca ne faceti onoarea si cinstea de a va putea oferi zilnic stiri si noutati din lumea artelor martiale in general, si a MMA-ului in special.

Cu adanc respect,
Echipa Natiunii MMA

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA