Natiunea MMA

Muscatura de jaguar
12/04/2017  Jessica Aguilar o va infrunta pe Cortney Casey intr-un meci din cadrul categoriei -52 kg din cadrul UFC 211.
  “JAG” vine dupa o infrangere care i-a intrerupt un sir impresionant de 10 victorii consecutive. Fosta campioana WSOF, mexicanca de 34 de ani a pierdut in fata Claudiei Gadelha chiar la debutul in UFC 190, insa nu a mai intrat in cusca din august 2015. Totusi, in cei peste 10 ani de cariera, Aguilar a izbutit sa-si adjudece 19 meciuri, printre invinsele sale numarandu-se Megumi Fujii (de doua ori), Carla Esparza, Lisa Ellis, Emi Fujino sau Angela Magana.
  La randul ei, Casey este in aceeasi situatie. Ea a cedat ultima lupta tot in favoarea Claudiei Gadelha si tot prin decizie unanima. Anterior, “Cast Iron” reusise sa lege doua succese in fata Randei Markos si a romancei Cristina Stanciu. Americanca de 29 de ani are un palmares inferior proximei sale adversare: 6 victorii si 4 infrangeri.
  Gala UFC 211 va avea loc pe 13 mai, la American Airlines Arena din Dallas, si are cap de afis duelul pentru titlul la categoria grea dintre Stipe Miocic si Junior dos Santos.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA