Natiunea MMA

Murthel Groenhart se antreneaza acum cu Blackzilians in Florida
30/07/2013Lion Fight 10 a fost marele eveniment al acestui weekend din lumea kickboxingului si a Muay Thai-ului, dar pe langa acesta, atentia ne-a fost captivata si de initiativa GLORY de a patrunde in Statele Unite.

Au fost discutii legate fie de mutarea unor luptatori, sau chiar a unor sali de antrenament in SUA, fie de crearea unor filiale in State. Poate fi inceputul unui lucru grandios, mai ales de cand Murthel Groenhart se antreneaza in Florida cu Jaco Fight Team / Blackzilian pentru confruntarea cu Davit Kiria ce va avea loc in GLORY 10. El a devenit astfel coleg de antrenament cu Alistair Overeem sau Rashad Evans. Mike's Gym din Amsterdam pierde astfel inca un luptator de top, dupa Artur Kyshenko.

Presupunem ca este doar varful icebergului. Se pare ca GLORY ii ajuta pe luptatori sa gaseasca sali de antrenament in State la care sa se pregateasca, precum si posibilitatea de relocare in SUA. Ne dam seama ca se vor intampla lucruri interesante in urmatoarele luni, pentru ca piata americana este mult mai deschisa pentru evenimente de arte martiale, pe langa faptul ca are o mult mai mare putere financiara decat cea din Europa.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA