Natiunea MMA

Muntele Bihorului, prea tare pentru Bestia Cehiei
31/07/2017  Sandu Lungu l-a invins, in mai putin de 7 minute, pe cehul Martin Chudej in capul de afis al galei RXF Fight Night de la Piatra Neamt. Nu a fost deloc un meci usor pentru starul nostru, Lungu sangerand inca din runda inaugurala dupa ce a fost lovit la cap. Totusi, Sandu nu si-a dezamagit fanii si, cu psihicul de fier si forta-i caracteristica, a reusit sa-si puna adversarul la podea si, dupa o serie de lovituri bine tintite, sa-l faca sa renunte in repriza a doua.
  “Arde Moldova” a adunat la Piatra Neamt crema luptatorilor MMA din Romania, carora li s-au alaturat sportivi straini cu state vechi in diverse promotii.
  In prima disputa de pe cardul de lupta, Andrei Vasinca s-a recunoscut invins, prin submisie, de ungurul Szogyenyi Laszlo. Romania si-a luat apoi revansa in fata tarii vecine, dupa victoriile repurtate de Florin "Rambo" Lampagiu, Ciprian Maris, respectiv, Corneliu Lascar Rotaru impotriva lui Guzsvan Peter, Szogyenyi Attila si Furko Laszlo.
  Intalnirile autohtone au fost transate de favoriti. Ion "Gerula" Vranceanu l-a batut pe Florin Lupu, in timp ce "Nicu" Negumereanu s-a impus in fata lui Robert Orbocea.
  Singurul meci al fetelor s-a soldat cu succesul Dianei Belbita, “Printesa razboinica” izbutind sa o invinga pe frantuzoaica Morgane Manfredi.
  Ca fapt divers, chiar inaintea meciului-vedeta dintre Sandu Lungu si Chudej, un barbat si-a cerut iubita in casatorie. Speram ca nu a dorit sa-i arate ce-o asteapta…

 Vlad Amariei-www.NatiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA