Natiunea MMA

Muhammed "King Mo" Lawal a fost depistat pozitiv la testul antidoping de dupa gala Strikeforce
20/01/2012

Fostul campion al categoriei semi-grele a Strikeforce, Muhammed "King Mo" Lawal a fost depistat pozitiv la testul anti-doping de dupa gala Strikeforce "Rockhold vs Jardine", in care a luptat impotriva lui Lorenz Larkin in co-Main Eventul serii.

In corpul sau a fost depistat steroidul drostanolona, care ajuta in pastrarea capacitatii musculare de efort, si este adesea folosit de culturistii de performanta. Ca urmare, KO-ul reusit de Lawal a fost acum declarat un No Contest, iar sportivul urmeaza sa fie, aproape sigur, suspendat si amendat de catre Comisia Atletica a Statului Nevada.

"Aceasta chestiune a fost inaintata catre biroul Procurorului Districtual, pentru a se emite o plangere oficiala in vederea inceperii actiunilor disciplinare" a spus Keith Kizer, de la CASN.

E a doua situatie in ultimul timp cand un sportiv al Strikeforce este depistat pozitiv, dupa ce Cris "Cyborg" santos a fost si ea depistata dopata dupa lupta cu Hiroko Yamanaka din gala Strikeforce "Melendez vs Masvidal". Ei i-a fost luat titlul categoriei pana, a fost amendata si poate fi suspendata pana la un an.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA