Natiunea MMA

Muaythai Premier League in Roma, pe 8 octombrie; un fight-card plin de staruri
19/08/2011

Muaythai Premier League isi continua campania de dezvoltare si expansiune la nivel mondial. Cu putin timp inainte de un important eveniment pe care il pun in scena in Los Angeles, California ei au anuntata o noua gala, de data asta in Cetatea Eterna, Roma. Data va fi 8 octombrie, intr-un eveniment care promite sa fie chiar mai puternic decat gala din California.

Nu au fost inca confirmate oficial luptele care alcatuiesc fight-cardul, dar lista luptatorilor care urca in ring in acea seara este una foarte impresionanta. Ii vom putea vedea atunci la lucru pe:

Saenchai Sinbimuaythai
Kaoklai Kaennorsing
Saiyok Pumpanmuang
Kaopon Lek
Jordan Watson
Vladimir Moravcik
Mosab Amrani
Mohammed Khamal
Saro Presti
Roberto Cocco
Chantal Ughi
Liam Harrison
Ramazan Ramazanov

Muaythai Premier League se ridica la nivelul numelui pe care si l-a ales, si pare sa devina incet incet principala promotie din lumea boxului tailandez. In plus pe care il aduc ei este folosirea Full Muaythai Rules, spre deosebire de regulile modificate ale K-1 sau It's Showtime.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA