Natiunea MMA

Mousasi vs Izumi si Takaya vs Miyata, ambele pentru titlu, confirmate oficial pentru DREAM 17
30/05/2011

In incercarea de a pastra momentumul generat de anuntarea primei galei a acestui an, DREAM a confirmat oficial o serie de lupte, intre care doua confruntari pentru titlu, pentru gala cu numarul 17 care va avea loc la Ariake Colosseum pe 16 iulie.

Fostul campion al semi-greilor Strikeforce si actualul campion al DREAM, Gegard Mousasi, isi va apara centura impotriva judokaului medaliat cu argint la Jocurile Olimpice, Hiroshi Izumi. In aceeasi gala, detinatorul titlului de la categoria pana, Hiroyuki Takaya va da piept cu specialistul in supleuri Kazuyuki Miyata, care este neinvins pana acum la aceasta divizie de greutate, cu o serie de sase victorii consecutive.

In prima gala a DREAM din acest an vom avea parte si de  finalele categoriei cocos a Grand Prixului Japoniei, unde Masakazu Imanari si Hideo Tokoro vor lupta pentru primul loc, iar Atsushi Yamamoto si Kenji Osawa isi vor disputa locul al treilea si pozitia intr-un ipotetic Grand Prix Mondial al acestei divizii, programat undeva in luna septembrie.

Fostii campioni ai Shooto, Tatsuya Kawajiri si Willamy "Chinquerim" Freire se vor intalni de asemenea intr-o lupa de la categoria usoara.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA