Natiunea MMA

Morosanu vs Goodridge si Kyshenko vs Olberg, la Rumble of the Kings 27 in luna noiembrie
14/10/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

K-1 Scandinavia a anuntat in cele din urma fight cardul galei Rumble of the Kings, iar noi avem cateva care merita sa le urmarim cu atentie.

Cea mai interesanta confruntare va fi Artur Kyshenko vs Marcus Olberg. Asta ar fi o lupta ce merita urmarita oricand, dar mai ales acum, datorita prestatiei din ultima vreme a lui Kyshenko. Acum doar doi ani de zile, ele era considerat al doilea luptator din lume la categoria MAX, si era chiar mentionat ca favorit la castigarea MAX Grand Prix dupa retragerea lui Masato. Acum in schimb, se chinuie sa raman in Top 10 si a fost eliminat din K-1 MAX Final de Mo Khamal. Kyshenko are un palmares de 1-3 in ultimele patru lupte, si are doar o singura victorie impotriva unui luptator din Top 15 in ultimii doi ani, reusind sa in invinga pe Murat Direkci, clasat pe locul 5, in luna mai. Inca o infrnagere ar fi de-a dreptul devastatoare pentru acesta, iar Oberg are cu siguranta abilitatea sa reuseasca acest lucru.

Unul dintre cei mai apreciati practicanti de Muay Thai din lume, Oberg are victorii in fata lui Gago Drago, Dzhabar Askerov si Faldir Chahbari. Lupta va avea loc la categoria -72.5kg, iar acest lucru ar trebui sa fie in avantajul lui Artur, ucrainianul avand dificultati in a cobora la -70kg in competitiile MAX, un lucru care ar fi putea fi un factor de influenta in prestatiile sale din ultima vreme.

Dupa ce in 2008 a trebuit sa se recunoasca invins intr-o gala Local Kombat, Garry Goodridge si-a exprimat mai mereu dorinta unei revanse in fata lui Catalin Morosanu, iar Rumble of the Kings a raspuns acestei provocari si a pus pe fight-cardul serii si aceasta confruntare.

Main Eventul serii merita urmarit dar din cu totul alte motive. Monstrul favorit al tuturor, Bob Sapp urmeaza sa il intalneasca pe localnicul Jorgen Kruth intr-o confruntare pe reguli de MMA. Veteran al sporturilor de contact din Europa, Kruth a facut tranzitia la MMA in ultimul an, reusind pana acum trei victorii dara infrangere.

Ce-a de-a treia lupta interesanta se va da intre doi fosti luptatori ai UFC, tot intr-o confruntare pe reguli de MMA, Per Eklund intalnindu-l in aceasta gala pe Robert Emerson. Desi cei doi au fost nevoiti sa plece din promotia americana din cauza unor prestatii deloc stralucitoare, o astfel de confruntare aduce o miza importanta, deoarece Dana White a aratat nu o data ca e dispus sa mai acord o sansa aproape oricui.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA