Natiunea MMA

Morosanu, Catinas, Bogdan Stoica, Londt si Brestovac lupta la Superkombat Varna, pe 7 iulie
07/06/2012

Promotia romanesca SuperKombat a organizat o conferinta de presa in Varna, Bulgaria, locul unde va pune in scena urmatoare sa gala, pe 7 iulie. Cu aceasta ocazie au fost facute publice numele mai multor luptatori importanti care urmeaza sa ia parte la aceasta.

Catalin Morosanu, Raul Catinas, Bogdan Stoica, Ismael Londt si Mladen Brestovac vor aparea pe fight-cardul serii, in luptele dedicate categoriei grele. Tot atunci, Edi Irimia va organiza si un turneu al categoriei grele, format din patru luptatori, al carui castigator primeste dreptul de a concura in SuperKombat World Grand Prix Final. Brestovac va fi unul dintre acesti patru sportivi, alaturi de bulgarul Kostadin Kostov. Morosanu si Catinas si-au castigat deja dreptul de a lupta in WGP Final odata cu victoriile in turneele similare din galele anterioare, si vor lupta in Final 8 alaturi de finalistii de anul trecut, Ismael Londt, Erhan Deniz, Sergeii Lascenko si Pavel Zhuravlev.

Bogdan Stoica este proaspatul detinator al centurii categoriei 91kg a SuperKombat, si este posibil ca el sa o puna la bataie in gala de la Varna, chiar daca la conferinta de presa nu s-a specificat acest lucru.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA