Natiunea MMA

Moraes si Leone se bat pentru titlul interimar ONE FC la categoria musca
21/07/2016
Fostul campion Adriano Moraes se confrunta cu Andrew Leone pentru centura pusa in joc la ONE: Heroes of the World. Acesta este evenimentul principal al galei ce va avea loc pe 13 august, la Cotai Arena din Macau.

Initial, Black Diamond trebuia sa lupte impotriva campionului en-titre Kairat Ahmetov, insa acesta a fost fortat sa se retraga din cauza unei accidentari. Practic, ar fi fost revansa mult asteptata de Moraes, dupa ce imbatabilul cazac l-a invins, anul trecut, la One Championship 34.
Acum, brazilianul de 27 de ani (14 victorii la activ si doua infrangeri) se multumeste sa il aiba adversar pe wrestlerul american Andrew Leone (8-2).

Acesta este neintrecut in cusca, dupa ce i-a batut, pe rand pe Geje Eustaquio, Shinichi Kojima si Koetsu Okazaki.

Pe fightcardul galei din 13 august regasim si partidele dintre Joshua Pacio si Kritsada Kongsrichai, Haobin Ma si Chan Rothana, Jia Wen Ma si Jimmy Yabo, Alain Ngalani si Alexandre Machado, Christian Lee si Martin Nguyen, Eddie Ng si Honorio Banario, dar si meciul dintre Adrian Pang si Eduard Folayang, considerat celalalt cap de afis al evenimentului din Macau.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA