Natiunea MMA

Monson vs Duffee si Sokuodjou vs Prangley, in galele Super Fight League din octombrie si noiembrie
29/06/2012

Directorul executiv al promotiei Super Fight League, Ken Pavia, a anuntat ca fostul pretendent la titlul UFC Jeff Monson il va intalni pe Todd Duffee in Main Eventul galei SFL 4. In gala care se va desfasura pe 8 septembrie in Bangalore, India medaliatul cu aur in proba de Judo de la Jocurile Olimpice din 2008, Satoshi Ishii va da piept cu veteranul Jimmy Ambriz.

La doar o luna distanta, promotia indiana va vizita Chenai-ul, unde un alt fost luptator UFC Rameau Thierry Sokoudjou il va intalni pe Trevor Prangley in Main Eventul galei SFL 5. Dupa acest eveniment, organizatia va mai pune in scena inca doua gale pana la sfarsitul anului, SLF 6 in Hyderabad in luna noiembrie si SFL 7 in Mumbai, in luna decembrie.

Monson, 41 de ani, a castigat trei din ultimele sale patru lupte, cu ultima reusita prin submisiei in fata lui Denis Komkin pe fight-cardul galei M-1 Global "Fedor vs Rizzo". Dublu campion al ADCC, "The Snowman" a fost terminat inainte de limita doar de patru ori in cele 60 de lupte profesioniste, si si-a finalizat 28 dintre cei 46 de adversari invinsi prin submisie.

Duffe, 26 de ani, era considerat de multa lume un star in devenire sub bannerul UFC, inaintea infrangerii sale din 2010 in fata lui Mike Russow la UFC 114. O infrangere in fata lui Alistair Overeem a urmat apoi in luna decembrie a aceluiasi an, dar Todd a revenit la victorie in galele Super Fight Leagu cu un KO in fata veteranului Bellator Neil Grove.

Sokoudjou avea trei victorii consecutive la activ cand a fost invins de doua ori la rand in ultima partea a anului trecut. "Asasinul African" a fost oprit de Ryan Jimmo in incercarea nereusita de a cuceri titlul MFC la categoria semi-grea in luna octombrie, iar apoi a pierdut si titlul KSW in fata lui Jan Blachowicz in revansa din 26 noiembrie, in Lodz, Polonia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA