Natiunea MMA

Moldoveanul Ion Cherdivara nu mai lupta la Strikeforce Challengers 13
06/01/2011

Se pare ca inca o data statutul de oameni de mana a doua acorat celor nascuti in Europa de Est de catre mult mai "civilizatele" tari occidentale, impiedica un sportiv valoros sa isi imbunatateasca palmaresul si sa evolueze in gale mai importante de MMA.

Moldoveanul Ion Cherdivara, care urma sa dea piept cu Rhadi Ferguson, varul celebrului  Kevin "Kimbo Slice" Ferguson, a fost nevoit sa se retraga de pe Fight Cardul galei Strikeforce Challengers 13, din cauza unor probleme cu obtinerea vizei pentru Statele Unite. Fost membru al Lotului National de Lupte Libere al Moldovei, Ion locuieste acum in Montreal, Canada, si se pregateste la Brazilian Top Team Canada, unde il are coleg pe mult mai titratul luptator UFC, Patrick Cote.

Gala va avea loc vineri seara la Nashville Municipal Auditorium si va fi transmisa in direct de canalul Showtime.

Locul sau in ring va fi luat de catre Richard, un luptator masiv cu o explozie deosebita pe tehnicile de wrestling, ce are in palmares trei victorii in chiar prima runda. Obisnuit sa lupte la categoria grea, unde a luptat de la inceputul carierei sale profesioniste, in 24 aprilie anul trecut, revenirea la semi-grea pare sa fie pe placut sportivului.

"In ultimele lupte am fost depasit de fiecare data cu 15-20 de kilograme de catre adversarii mei, asa ca revenirea la semi-grea e foarte importanta pentru mine" a spus Richard. "Astept cu nerabdare aceasta lupta, pentru a imi putea etala valoarea si abilitatile de luptator."

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA