Natiunea MMA

Modelul Fortis, cele mai noi manusi de MMA ale brandului ARMURA
26/07/2012

ARMURA continua seria produselor inovatoare de pe piata echipamentelor de arte martiale mixte din Romania. Dupa ce in urma cu cateva luni a lansat shorturile si rashguardurile specifice acestui sport, acum aduce in fata iubitorilor celui mai complex sistem de lupta un produs care poate fi folosit cu succes atata la sparringurile de antrenament cat si in concursurile oficiale, acolo unde regulamentul permite acest lucru.

Realizate din piele naturala de bivol, cu umplutura din spuma de latex de inalta calitate, manusile modelului Fortis au un design anatomic si o croiala specifica, care ofera o protectie suplimentara fata de manusile clasice de MMA atat pentru purtatorul lor cat si pentru adversar.

Degetul mare este protejat suplimentar printr-o celula de spuma, iar interiorul este tratat anti-bacterian. Punctele de torsiune, in special cele de la incheietura degetelor, sunt intarite cu cusaturi suplimentare pentru o mai buna rezistenta.

Inchiderea se realizeaza printr-o manseta alungita, de cel putin 33cm lungime (in functie de marimea manusii), care ajuta la protejarea incheieturii mainii.

Multiplul campion mondial si european de Kempo si campion european de WuShu Traian Rus a testat acest produs chiar in sala pe care o conduce, Rei Fight Club.

"Sunt exact ce avem nevoie pentru pregatirea specifica de MMA" a spus el. "Am cautat mult timp un produs care sa permita libertatea de miscare de care ai nevoie odata ce lupta ajunge la sol, dar care sa te si protejeze suficient atunci cand inca esti in picioare si schimbi lovituri de pumn cu adversarul. Manusile Fortis face exact lucrul asta, iar calitatea lui se ridica la nivelul cu care brandul ARMURA ne-a obisnuit inca de la inceput."

ARMURA Fortis pot fi achizitionate online AICI.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA