Natiunea MMA

Moartea din Carpati va lupta cu Badr Hari anul acesta
23/04/2015
Vedeta circuitului Superkombat, Cătălin Moroşanu, īl va īnfrunta anul acesta pe marocanul Badr Hari, unul dintre cel mai bine cotaţi luptători din lume şi totodată o figură foarte controversată la nivel mondial, īn probabil cel mai aşteptat meci din istoria sporturilor de contact din Romānia.

Cei doi s-au duelat pentru prima oară īn ring, īn cadrul unei gale care a avut loc la Dubai, īn week-end-ul care tocmai a trecut. Romānul, aflat īn Emiratele Arabe Unite pentru a-l susţine pe colegul său Sebastian Ciobanu īn disputa cu Gokhan Saki, l-a provocat oficial pe cel poreclit "Băiatul Rău", transmitāndu-i că "te voi mānca de viu".

Replica nu s-a lăsat aşteptată şi marocanul care a cāştigat prin Knock-Out meciuri cu legende precum Alistair Overeem, Semmy Schilt, Gokhan Saki şi Ray Sefo, a anunţat că Moroşanu că nu are nicio şansă şi abia aşteaptă confruntarea directă. "Eu nu mănānc oameni ca tine, eu īi fac KO! O să te fac KO, m-ai auzit?!", a fost mesajul lui Hari, care a aruncat microfonul spre luptătorul romān.

Data la care Cătălin Moroşanu şi Badr Hari se vor īntālni īntr-un meci istoric pentru sportul romānesc nu a fost īncă stabilită, promotorul Eduard Irimia dezvăluind că īncă se mai discută toate detaliile.

"E posibil ca meciul să aibă loc pe 15 mai la Dubai, īntr-o gală VIP, dar e doar o discuţie, īn cāteva zile vom şti toate detaliile şi vor fi anunţate īntr-o conferinţă de presă. Cu siguranţă, va fi cel mai aşteptat meci din istoria K-1 īn Romānia, iar dacă va fi organizat la Bucureşti, cu siguranţă va fi cel mai important eveniment sportiv din istoria sporturilor de contact de la noi. Atāt Moroşanu, cāt şi Hari, au o bază de fani imensă īn Romānia, aşa că ţara noastră va fi scindată īn două. Va fi ceva grandios din toate punctele de vedere", a declarat promotorul Eduard Irimia, cel care a negociat confruntarea istorică dintre Moroşanu şi campionul greilor din K-1.

Īn vārstă de 30 de ani, Badr Hari (1,97 m, 120 kg) este unul dintre cel mai bine cotaţi luptători din lume la categoria grea. Cu o rată a KO-urilor de aproape 80%, Hari a obţinut 105 victorii īn cele 117 meciuri disputate pe reguli K-1, fiind cunoscut pentru stilul său extrem de agresiv din ring. Medaliat de Regele Marocului, acesta a ţinut prima pagină a ziarelor din Olanda şi pentru relaţia cu Estelle Cruijff, nepoata legendarului fotbalist al Barcelonei, dar şi pentru diversele scandaluri īn care a fost implicat.

Pentru a putea vedea duelul dintre Moroşanu şi Hari de la Dubai accesaţi acest link:
https://www.youtube.com/watch?v=uZ9-yfIsKvg

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA