Natiunea MMA

Mirko Cro-Cop Filipovic a fost suspendat de Agentia Americana Anti-Doping
12/11/2015Unul dintre cei mai reprezentativi sportivi din istoria sporturilor de contact moderne, coratul Mirko "Cro-Cop" Filipovic a fost suspendat temporar de catre USADA, Agentia Americana Anti-Doping pentru o posibila incalcarea a politicii oficiale in acest domeniu.

Aseara, UFC a anuntat public acest lucru, intr-un comunicat de presa. In plus, oamenii lui Dana White au mai confirmat ca lupta pe care acesta o avea programata cu Antohny Hamilton la UFC Fight Night Korea a fost anultat. Hamilton, care nu are nici o vina pentru aceasta situatie, isi va pastra locul pe fight-card si va primi un nou adversar, care va fi anuntat curand.

Cu doar o zi inainte, Mirko si-a anuntat si el, pe site-ul sau oficial, retragerea din gala programata in Korea, dar sub un alt motiv, cel al unei accidentari la umar care nu ii mai permite sa isi ridice mana.

"Am incercat sa imi refac umarul in toate modalitatile posibile: terapie zilnica, injectii de plasma sanguina si numeroase combinatii de medicamente, dar nimic nu a dat rezultate" a scris sportivul croat pe pagina sa. "Singura varianta ar fi o pauza de doua sau trei saptamani, si nu imi permit acest lucru in mijlocul pregatirii pentru lupta."

Mirko a concurat ultima data la UFC Fight Night in Cracovia, pe 11 aprilie, cand a razbunat infrangerea specataculoasa in fata lui Gonzaga cu o TKO in runda a treia.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA