Natiunea MMA

Mirko "Cro-Cop" Filipovic revine la kickbox si lupta cu Ray Sefo pe 10 martie
21/01/2012

Se stie de ceva timp ca Mirko "Cro-Cop" planuieste sa revina in lumea kickboxului profesionist. Acum se stie si mai sigur ca o va face pe 10 martie. Au existat mai multe speculatii legate de potentialul sau adversar, de la Errol Zimmerman si pana la Dzevad Poturak.

Acum, jurnalistul croat Slobodan Mufic a scris un articol in care anunta ca adversarul lui Mirko in lupta din 10 martie, la Zagreb Arena, in Croatia, va fi nimeni altul decat Ray Sefo, o alta figura legendara a lumii kickboxului mondial. Se pare chiar ca marti, intr-o conferinta de presa de la Sheraton Zagreb, lupta va fi anuntata oficial.

Gala va purta numele "K-1 Final Fight" si va fi organizata de canalul de televiziune Fight Channel. Este de asteptat o gala mare, avand in vedere locatia Zagreb Arena, care poate gazdui pana la 24.000 de spectatori. Au existat chiar zvonuri despre aparitia lui Daniel Ghita pe fight-card, dar nu s-a facut nici un anunt oficial in aceasta directie.

Desi Sefo si Cro-Cop au fost, la vremea lor, doua dintre starurile K-1, ei nu s-au intalnit niciodata in lupta. Amandoi sunt trecuti de prima tinerete in artele martiale de contact, dar nici unul nu a renuntat inca la cariera, si continua sa se pregateasca si sa participe il gale importante. Totodata, amandoi au la activ ultimele lupte in MMA, Cro-cop sub bannerul celei mai mari promotii din lume, UFC, iar Sefo sub cel al surorii mai mici, Strikeforce.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA