Natiunea MMA

Mirco Cro-Cop vrea sa mai lupte inca o data pentru UFC, inainte de a isi incheia cariera
26/05/2011

Dupa ultima sa lupta in Octogon, toata lumea credea ca Mirco Cro-Cop Filipovik se indreapta spre retragerea din cariera profesionista de MMA.

Se pare ca toti cei care credea acest lucru s-au inselat.

Presedintele UFC, Dana White, a declarat ieri ca Mirko a cerut si va primi ultima sa lupta din contractul semnat anterior cu promotia americana, undeva in viitorul apropiat.

In ultimele sale 11 lupte, croatul - odata unul dintre cei mai temuti grei din lume - are un palmares de 5-5 si o lupta fara decizie, si a fost trimis in lumea viselor in trei din ultimele patru confruntari. El a fost facut KO in ultimele doua aparitii de catre Frank Mir si apoi Brendan Schaub.

Cu toate astea se pare ca aceste rezultate nu l-au convins pe veteran sa renunte la ideea de a mai urca o data in cusca.

"Daca cred ca ar fi trebuit sa se retraga?Da" a spus Dana White. "Dar nu cred ca e aceeasi situatie ca si in cazul lui Chuck Liddell. E un om in toata firea, si daca crede ca vrea sa mai lupte, atunci asa sa fie. Si mai are inca o lupta pentru mine."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA