Natiunea MMA

Mir contra lui dos Santos pentru titlul greilor la UFC 146; Velasquez lupta cu Bigfoot Silva
23/04/2012

Problemele aparute cu testul anti-doping al lui Alistair Overeem au tulburat foarte mult apele pe fight-cardul galei UFC 146.

Anuntul UFC ca "The Demolition Man" nu mai are dreptul de a urca in Octogon impotriva lui Junior dos Santos a fost urmat, pana la urma, de desemnarea lui Frank Mir ca principal pretendent la centura de campion. Aceasta vine atat datorita rezultatelor obtinute de Frank in ultimul timp - trei victorii consecutive in fata lui Cro-Cop, Roy Nelson si Rodrigo Nogueira - cat si a disponibilitatii pe care acesta a facuto publica de a ii lua locul lui Overeem in lupta pentru titlu.

Automat, avand in vedere ca Mir era deja programat sa lupte pe tabelul principal al UFC 146 cu Antonio "Bigfoot" Silva, acesta din urma a ramas fara oponent. Proaspat adus din Strikeforce, unde pierduse lupta semifinala din cadrul Heavyweight Grand Prix in fata lui Daniel Cormier, Silva are totusi o carte de vizita impresionanta, palmaresul sau de 16-3 avandui printre victime pe Fedor Emelianenko sau Andrei Arlovski. Iar UFC nu a stat prea mult pe ganduri si i-a oferit un adversar de mare calibru, Cain Velasquez, omul de la care actualul campion a luat centura greilor.

UFC 146 ramane la fel de interesant si fara prestatia lui Alistair Overeem, chiar daca toti iubitorii MMA-ului si-ar fi dorit sa il vada in cusca impotriva lui dos Santos.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA