Natiunea MMA

Miodrag Olar pierde in Elvetia; Beqiri castiga turneul piramidal Super-Pro
14/09/2011

Sambata seara, in Basel, Elvetia, Super-Pro a organizat un turneu piramidal de patru luptatori la categoria -70kg. Sportivii aliniati la start au fost Rachid Belaini, Miodrag Olar, Philippe Salmon si Shemsi Beqiri.

Francezul Farid Villaume era programat initial sa il intalneasca pe Beqiri, dar in cele din urma locul sau a fost luat de catre un conational de-al sau, Phillipe Salmon. Salmon este nimeni altul decat cel care l-a invins intr-o gala Fight Code pe un alt sportiv din tara noastra, Barna Szucs de la Kyo Gym Satu Mare.

Miodrag Olar, de la clubul Kudokai Atlassib, l-a intalnit in prima runda pe mai experimentatul Rachid Belaini, antrenat de Mike Passenier la celebra Mike's Gym din Amsterdam, casa lui Badr Hari si Melvin Manhoef. El are in palmares, printre altele, o victorie prin KO in fata lengendarului luptator tailandez Kem Sitsongpeenong, in gala Fightstars present: It's SHowtime 2010. Rachid s-a folosit de acest lucrul si a reusit sa il depaseasca pe sportivul nostru, avansand in finala. Pe partea opusa a fight-cardului, Shemsi Beqiri l-a intalnit pe Philippe Salmon, victoria revenindu-i in cele din urma celui dintai, in urma deciziei arbitrilor judecatori.

In finala, Beqiri a trecut de Rachid Belaini si a plecat acasa cu nu mai putin de 20.000 de euro, o suma foarte mare pentru un eveniment de kickboxing.

Turneul a reprezentat prima aparitie in ring a lui Beqiri de la infrangerea controversata in fata lui Yoshihiro Sato din luna ianuarie, in Japonie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA