Natiunea MMA

Minotauro Nogueira ii ia locul lui Anderson Silva ca antrenor la TUF Brazil 4
10/02/2015Ultimate Fighting Championship l-a revocat pe Anderson Silva din pozitia de antrenor al uneia dintre cele doua echipe ale editiei cu numarul 4 a The Ultimate Fighter Brazil, ca urmare a unei cereri oficiale formulate de Comisia Atletica a Statului Nevada.

Conform unui comunicat de presa de ieri al UFC, CASN a cerut in mod expres retragerea lui Silva din distributia reality-showului. Fostul detinator al centurii a fost suspendat temporar de catre aceeasi Comisie dupa ce s-a dovedit ca la testul de 9 ianuarie Silva a fost depistat pozitiv pentru doi steroizi anabolizanti. Silva a negat in mod vehement orice intentie de a trisa, iar UFC si-a exprimat in mod direct intentia de a il "sprijini in continuare pe masura desfasurarii procesului."

Silva urma sa antreneze impotriva conationalului sau Mauricio "Shogun" Rua in editia braziliana a reality-showului care a inceput filmarile pe 2 februarie in Las Vegas. UFC l-a inlocuit pe The Spider cu vechiul sau prieten si partener de antrenament Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira. Acesta a fost vazut ultima data in actiune in aprilie 2014 cand Roy Nelson reusea sa il faca KO in Abu Dhabi si a declarat deja ca isi mai doreste doua lupte in 2015 inainte sa se retraga oficial din activitatea profesionista de MMA.

Fratele sau mai mic Antonio Rogerio Nogueira ii va fi antrenor asistent in TUF Brazil 4.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA