Natiunea MMA

Minakov nu crede-n lacrimi
15/03/2017  Unul dintre cei mai buni luptatori la categoria grea, fara angajament cu vreun promotor la ora actuala, Vitaly Minakov il va infrunta pe veteranul UFC Antonio Silva intr-un eveniment marca Fight Nights Global, ce va avea loc in data de 2 iunie, la Sankt Petersburg.
  Minakov este cunoscut atat pentru aparitiile sale in Bellator, cat si pentru galele M1 si EFN in care a luptat. Sportivul de la Fight Nights Team este imbatabil pana acum, castigand nu mai putin de 17 din cele 19 meciuri sustinute inainte de limita. Rusul de 32 de ani s-a impus in 4 din cele 5 partide desfasurate in Bellator prin KO tehnic la pumni. Printre invinsii sai se numara si valorosii Cheick Kongo si Alexander Volkov. Vitaly Minakov detine centura neagra in judo, fiind si cvadruplu campion mondial la sambo.
  De partea cealalta, veteranul de 37 de ani Antonio Silva a adunat 19 succese si a suferit 11 esecuri in cei 12 ani petrecuti in MMA-ul profesionist. In momentul de fata, “Bigfoot” traverseaza un con de umbra, pierzand ultimele 4 confruntari. De altfel, Silva a castigat doar unul din ultimele 9 meciuri in care a luptat, KO la pumni, in august 2015, in fata australianului Soa Palelei.
  Pana la gala din 2 iunie de la Sankt Petersburg, FNG programeaza si alte evenimente interesante, primul urmand a avea loc pe 31 martie, la Moscova.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA