Natiunea MMA

Mike Zambidis vs Mohamed Khamal, pe 21 aprilie in Atena
22/03/2012

Mike Zambidis nu a mai luptat de la infrangerea suferita in fata lui Batu Khasikov din luna noiembrie, cand a suferit o fractura de maxilar. Multa vreme, revenirea sa in ring a fost incerta, si au aparut zvonuri ca el va primi revansa din partea lui Batu in luna iunie. Intre timp insa, el a acceptat o alta lupta.

Mike a postat pe pagina sa de Facebook ca urmeaza sa lupte cu Mohamed Khamal pe 21 aprilie la SEF Stadium, in Atena. El nu lupta prea des in Grecia natala, asa ca prezenta publicului va fi cu siguranta masiva la acest eveniment, pentru a vedea o confruntare intre doi dintre cei mai buni sportivi de 70kg din lume.

Mohamed Khamal s-a concentrat in ultimul timp pe muay thai, dar asta nu il opreste sa apara din cand in cand si in competitii de kickbox. El va urca de asemenea in greutate, dupa ce ultimele sale aparitii in ring au fost la -67kg, dar va reveni la aceasta divizie pentru confruntarea cu Saiyok Pumphanmuang in luna mai.

El mai are programata o aparitie intr-o gala de Muay Thai organizata de Kader Marouf in Lyon, pe 5 aprilie, dar ramane de vazut daca isi va face aparitia acolo, avand in vedere importanta confruntarii cu Zambidis.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA