Natiunea MMA

Mike Zambidis se retrage din K-1 MAX Final 16; gala va fi acum transmisa gratuit live pe net
11/09/2013Finala K-1 World Max 16 va avea loc in curand, dar inca nu s-a ajuns la o forma finala si definitiva a fight-cardului.

O noutate ar fi legata de recenta colaborare a celor din K-1 cu Thai Airways International, care vor sponsoriza difuzarea evenimentului pe LiverKick.com si pe Epicentre.tv. Binenteles ca spectatorii din tari precum Canada sau Belgia, care au contracte cu televiziunile proprii, vor fi nevoiti sa plateasca pentru a urmari evenimentul. Restul, multumita celor de la Thai Airways International, au economisit 20$, pretul pe care in mod normal ar fi trebuit sa il plateasca oricine dorea sa vada live gala.

O alta noutate, de data asta una mai putin favorabila, ar fi ca Mike Zambidis s-a retras din Final 16. Acesta a fost nemultumit de eventuala lupta cu Elam Ngon pe care promoterii o aveau in plan. E dezamagitor, dar se pare ca asa trebuia sa se intample.

In locul lui Zambidis, conform ultimelor informatii, va lupta Ismat Aghazade din Azerbaijan.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA