Natiunea MMA

Mike Zambidis a câştigat, la Bucureşti, titlul mondial Superkombat la categoria mijlocie
02/09/2013Legenda K-1 Mike Zambidis, unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi ai Greciei, a devenit sâmbătă seară, la Bucureşti, noul campion mondial Superkombat la categoria mijlocie după ce la învins pe turcul Harun Kin în gala Superkombat VIP în cadrul căreia au luptat şi cinci sportivi români.

Cu 152 de victorii, dintre care 86 prin KO, înaintea confruntării cu turcul, Zambidis a controlat clar toate cele trei reprize, iar la final a primit centura de campion din partea preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia.

„A fost un meci dificil, am avut un adversar care mi-a făcut probleme, mai ales în runda a treia, însă sunt fericit că am câştigat titlul mondial”, a spus, la final, grecul în vârstă de 33 de ani.

Miodrag Olar, fostul câştigător al selecţiilor „Vreau să fiu mare”, organizate de Ajax Amsterdam, a reuşit surpriza galei Superkombat VIP, învingându-l pe mult mai experimentatul Alexandros Chatzichronoglou.

„E primul meu meci la o categorie superioară. Nu am avut nici foarte mult timp la dispoziţie pentru a mă pregăti, este ceva incredibil”, a afirmat fostul jucător al Şcolii de Fotbal „Gică Popescu”.

Bogdan Stanciu l-a învins la puncte pe olandezul David Heselink, în timp ce Alexandru Popescu a pierdut în urma unei decizii unanime duelul cu surinamezul Cedric Manhoef. Cristian Spetcu a fost singurul care a devenit victorios înainte de limită, reuşind să-l învingă prin TKO în repriza a doua pe Florin Abrudan.

Evenimentul, transmis de televiziuni din 30 de ţări, inclusiv în America de Nord, a fost o premieră pentru un show de arte marţiale, desfăşurându-se într-o sală de cinema, accesul făcându-se numai pe bază de invitaţii.

„După ce la Târgovişte, la Superkombat New Heroes, am avut cântarul oficial la ruinele Curţii Domneşti a lui Vlad Ţepeş, acum a fost din nou ceva unic, gală în interiorul unei săli de cinema. A fost şi un examen pentru noi, am reuşit să demonstrăm că putem organiza două evenimente importante în două zile consecutive”, a conchis preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

La gala Superkombat VIP de la Bucureşti au fost prezenţi, printre invitaţi, şi Raul Cătinaş, Benjamin Adegbuyi, Cătălin Moroşanu, Ionuţ Atodiresei, Sebastian Ciobanu şi Ciprian Sora, dar şi vedetele internaţionale Melvin Manhoef şi Jarrel Miller. De asemenea, în ultima săptămână, televiziunea americană Fight Now a realizat un reportaj despre promoţia românească. De asemenea, Jelani Khalfani, fost membru al trupei Chippendales, a fost MC-ul celor două gale Superkombat din week-end.

COMUNICAT DE PRESAmagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA