Natiunea MMA

Mike Zambidis, Dzhabar Askerov, Artur Kyshenko si Yuri Bessmertny lupta intr-o piramida din Rusia
11/03/2013

Site-ul grecesc OnlyFighters.gr a anuntat recent ca superstarul K-1 Mike Zambidis il va infrunta pe Dzhabar Askerov in prima runda a turneului de 4 persoane din Rusia de pe 25 Mai.

In completarea celor 2 locuri disponibile vor fi Artur Kyshenko, finalist de doua ori MAX, si Yuri Bessmertny. Yokkao a confirmat deja participarea lui Askerov in turneu.

Acestea sunt vesti foarte bune. Fiecare lupta este una cu un potential foarte mare, mai ales daca favoritii, Askerov si Kyshenko vor ajunge in runda finala. Dzhabar a avut o victorie impresionanta asupra lui Andy Souwer in Yokkao 2013, iar ultima infrangere a lui Artur Kyshenko a fost in fata Murthel Groenhart in finalele Grand Prix-ului K-1 din Grecia.

Zambidis si Bessmertny nu sunt mai prejos. In timp ce Zambo si-a incetinit ritmul fata de luptele anterioare, inca are o lovitura puternica. Multe persoane au considerat ca se va retrage in urma infrangerii din Grecia in fata lui Murthel Groenhart, dar inca se tine tare, avand deja planificata o lupta cu Batu Khasikov in cursul acestui an. Yuri “The Prince” Bessmertny a avut o lupta cu Aikpracha, la 70 kg. Are de asemenea programat sa il infrunte pe cel care l-a infrant pe Aikpracha, Karim Ghajji, in Aprilie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA