Natiunea MMA

Mike Passanier: Giorgio Petrosyan nu e un luptator adevarat
15/03/2012

Razboiul vorbelor de dinaintea galei Oktagon 2012 incepe sa se acutizeze. Intra in lupta...Mike Passanier, antrenorul actual al lui Artur Kyshenko si omul care l-a ridicat pe cele mai inalte culmi ale gloriei pe "Golden Boy" Bad Hari.

Intr-un interviu acordat Marianei Landi, in cadrul emisiunii "ITALIA DUEL" de pe canalul de televiziune Italia 2, el a facut o declaratie care a descumpanit pe multi dintre iubitorii acestui sport.

"Sunt doua tipuri de luptatori: luptatorul valid din punct de vedere tactic si luptatorul adevarat. Giorgio e un luptator valid din punct de vedere tactic."

Fara discutie ca aceasta declaratie e destinata sa creasca interesul pentru Main Eventul serii de 24 martie, cand elevul sau Artur Kyshenko il va intalni in ring pe multiplul campion al K-1 MAX, Giorgio Petrosyan. Si avand in vedere ca ea se va desfasura in tara adoptiva a lui Girgio - la Milano in Italia - cu siguranta ca spiritul patriotic al spectatorilor va iesi la iveala.

Ramane de vazut daca Artur se va ridica la nivelul declaratiilor mentorului sau si raspunsul pe care il va oferi Petrosyan in ring.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA