Natiunea MMA

Mike Kyle se retrage din lupta cu Gegard Mousasi din cadrul galei Strikeforce din 9 aprilie
01/04/2011

Mike Kyle a fost fortat sa se retraga din lupta pe care o avea programata cu Gegard Mousasi chiar saptamana viitoare, din cauza unei fracturi la mana suferita la antrenamente, a anuntat directorul de comunicatii al Strikeforce, Mike Afromowitz.

Strikeforce cauta in aceste momente un inlocuitor pentru sportivul american, care sa dea piept cu fostul campion al categoriei semi-grele.

Lupta Kyle vs Mousasi era programata sa faca parte din fight-cardul galei din 9 aprilie, unde co-main eventuri urmeaza sa fie confruntarile dintre Nick Diaz vs Paul Daley si Gilbert Melendez vs Tatusya Kawajiri.

Kyle (18-8-1) si-a fracturat pentru prima data mana in luna decembrie, cand a concurat la categoria grea in fata lui Antonio Silva. Infrangerea a pus atunci capat seriei de sase victorii consecutive pentru el.

Mousasi are acum doua victorii consecutive la activ, dupa ce a pierdut titlul categoriei semi-grele in fata lui Muhammed Lawal in luna aprilie a anului trecut. El nu a mai luptat pentru promotia americana de la acea confruntare.

Tot pe 9 aprilie, in San Diego, urmeaza sa urce in cusca si Shinya Aoki, impotriva lui Lyle Beerbohm.

Sursa - www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA