Natiunea MMA

Mike Kyle ii ia locul lui Valentijn Overeem in gala Strikeforce: "Henderson vs Babalu"
30/11/2010

Ray Hui - www.MMAfighting.com

Luptatorul de la categoria semi-grea si grea al American Kickboxing Academy, Mike Kyle, ii va lua locul lui Valentijn Overeem in lupta cu Antonio Silva din gala Strikeforce "Henderson vs Babalu" de sambata seara.

Valentijn, fratele campionului categoriei grele a Strikeforce, Alistair Overeem, a fost nevoit sa se retraga din lupta dupa ce s-a accidentat la cot in timpul antrenamentelor.

"Kyle ne-a cerut deva de cateva luni sa il lasam sa lupte la categoria grea" a spus directorul executiv al Strikeforce, Scott Coker. "Asa ca noi consideram ca ar putea fi o lupta foarte buna, si ne bucuram ca o putem oferi publicului."

Kyle (18-7-1), care a luptat anul acesta la categoria semi-grea, va reveni la clasa de greutate in care si-a inceput cariera. Veteranul UFC va intra in aceasta lupta dupa o serie de sase victorii consecutive, dupa infrangerea din fata lui Fabricio Werdum in august 2009. Vazut ca un baiat rau al acestui sport, pentru comportamentul sau din anii trecuti, el a incercat in ultima vreme sa se delimiteze de aceasta imagine. In ultima vreme, el a luptat pentru Strikeforce, XMMA in Australia si King of the Cage.

"Bigfoot" Silva (14-2) vine dupa o victorie in fata lui Andrei Arlovski prin decizia unanima a arbitrilor in luna mai, si are un palmares de 1-1 in Strikeforce. La fel ca si Kyle, Antonio a trebuit sa se recunoasca invins de Fabricio Werdum, in chiar debutul sau pentru promotia americana.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA