Natiunea MMA

Miguel Torres revine in UFC, la doar o luna dupa ce fusese concediat pentru o gluma indecenta
29/12/2011

La mai putin de o luna dupa ce a fost dat afara de promotia americana UFC, in urma unui comentariu deplasat legat de viol pe contul sau de Twitter, Miguel Torres a revenit in randul luptatorilor aflati sub contract cu gigantul american.

Presedintele UFC, Dana White, a acceptat revenirea fostului campion al categoriei cocos dupa ce acesta a recunoscut greseala pe care a facuto si si-a cerut scuze. Ba mai mult, a contactat toate centrele de asistenta sociala pentru victimele violurilor din Chicago, a facut donatii pentru cauza pe care acestea o sustin si a urmat cursuri de sensibilizare fata de acest fenomen.

"Toti facem greseli" a spus Dana dupa conferinta de presa dedicata UFC 141. "Si eu am facut si am sa mai fac greseli. Nu greseala e cea mai importanta, ci felul in care te comporti dupa ce ai gresit."

"Sunt oameni in acest sport care mint si neaga, dar el nu a facut asta. S-a purtat ca un om adevarat, iar eu respect asta. Ne-am intalnit, am vorbit, iar e a revenit in UFC acum."

White declarase anterior ca organizatia sa nu va fixa limite de comportament pentru luptatorii pe care ii are sub contract, dar ca se asteapta ca acestia sa manifeste bun simt in public.

Asezat langa Dana la conferinta de presa, Torres a recunoscut ca lucrul cel mai greu si dureros dupa plecarea din UFC a fost faptul ca a trebuit sa stea in fata tatalui sau si sa isi recunoasca fapta stupida.

El are la activ un palmares extraordinar de 40-4, iar la un moment dat avea nu mai putin de 17 victorii consecutive. Nu se stie inca momentul revenirii sale efective in Octogon, si nici cine ii va fi adversar.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA