Natiunea MMA

Miguel Torres a renuntat la Titan FC si semneaza cu World Series of Fighting
03/09/2012

Miguel Torres isi va face aparitia pentru prima data in afara UFC si WEC din 2007 si pana acum pe 3 noiembrie, intr-o gala sub bannerul World Series of Fighting.

Torres a semnat duminica un contract pentru trei lupte cu organizatia americana, un lucrul confirmat chiar de catre catre oficialii acesteia pe contul de Twitter. Miguel a fost concediat de UFC luna trecuta si declarase initial ca va concura pentru Titan Fighting Championship pe 2 noiembrie, dar se pare ca acesta planuri s-au schimbat intre timp.

Fost campion al categoriei cocos a World Extreme Cagefighting, Torres a inregistrat rezultate mixte de cand a pierdut acest titlu in fata lui Brian Bowles in 2009, cu un palmares de 3-3 in ultimele sase lupte. La cei 31 de ani ai sai, el a fost invins ultima data de catre Michael McDonal la UFC 145 in luna aprilie, printr-un KO in prima runda.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA