Natiunea MMA

Miguel Torres, concediat de UFC dupa gluma despre viol de pe Twitter
09/12/2011

Fostul campion al categoriei cocos al WEC, si actual pretendent la titlul UFC, Miguel Torres, a fost concediat de catre promotia americana dupa ce a facut o gluma deplasata despre viol pe contul sau de Twitter.

A fost o miscare neasteptata si foarte dura din partea organizatiei americane. Avand in vedere recentul scandal declansat de catre Forrest Griffin tot pentru comentarii malitioase postate pe contul sau de Twitter, ca si de declaratiile deplasate ale lui Rashad Evans legate de un alt scandal sexual din America, se pare ca Torres a fost pur si simplu omul care a umplut paharul sefilor de la UFC.

Stirea a fost facuta publica de catre Dana White intr-un interviu de ieri pentru Sports Illustrated.

"Nu pot sa spun absolut nimic care sa explice purtarea lui. Si faptul ca el crede ca a spus ceva amuzant, ma deranjeaza si mai tare. Avem de-a face cu un om foarte inteligent, care conduce o afacere, care e in top de foarte mult timp. Dar am sa il concediez azi. Nu mai face parte din UFC." a spus bossul organizatiei americane.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA