Natiunea MMA

Michelle Waterson castiga duelul sexy din cusca
19/12/2016  “The Karate Hottie” a avut o revenire de senzatie in UFC, castigand fara drept de apel disputa cu Paige VanZant, capul de afis al reuniunii UFC pe Fox 22 de sambata de la Sacramento.
  Fosta campioana in Invicta, americanca de 30 de ani a semnat cu Ultimate Fighting Championship in aprilie anul trecut. Dupa ce a debutat cu dreptul in fata Angelei Magana, o accidentare a tinut-o departe de cusca nu mai putin de un an si jumatate. Acum, insa, a avut nevoie de mai putin de doua minute pentru a-si rapune adversara prin submisie (sufocare la spate), ajungand la a doua victorie consecutiva in UFC. A fost al optulea succes in ultimele noua meciuri pentru Waterson, care s-a inclinat doar in decembrie 2014, in fata Hericai Tiburcio, aceasta cucerind atunci titlul Invicta. In urma comportarii excelente in arena californiana, sportiva de la Jackson’s MMA s-a ales si cu un bonus de 50.000 de dolari, fiind creditata cu “Cea mai buna performanta a noptii”.
  Pentru Paige VanZant a fost a treia infrangere din cariera. In varsta de 22 de ani, cea poreclita “12 Gauge” a pierdut doua din ultimele trei confruntari, ultimul succes datand din august anul acesta (invinsa ei- Bec Rawlings).
  In celalalt eveniment principal al galei de la Golden 1 Center, Mickey Gall l-a batut, prin acelasi procedeu (submisie), pe Sage Northcutt intr-o partida din limitele categoriei semimijlocie.
  Castigatorii celorlalte intalniri de pe cardul principal de lupta sunt fostul campion mondial din Extreme Cagefighting, Urijah Faber, la categoria cocos (decizie unanima in detrimentul lui Brad Pickett), respectiv, Alan Jouban la semimijlocie (decizie unanima in fata lui Mike Perry). De altfel, Faber a incasat cei mai multi bani in urma evolutiei de sambata, “The California Kid” ducand acasa 320.000 de dolari.
  Pe de alta parte, trei luptatori de pe cardul preliminar si-au adjudecat bonusuri de 50.000 de dolari. Astfel, la debutul in Octogon, semigreul Paul Craig a fost rasplatit cu “Performanta noptii” dupa victoria prin submisie asupra lui Luis Henrique da Silva. De asemenea, Leslie Smith si Irene Aldana au fost remunerate pentru “Lupta noptii”. Disputa celor doua, din cadrul categoriei cocos, s-a incheiat in favoarea celei dintai.
  Gala de la Sacramento a fost urmarita de peste 13.000 de spectatori, incasarile totalizand circa 1,24 milioane de dolari.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA