Natiunea MMA

Michael Langhi confirma prezenta la Panamericanele de Jiu-Jitsu in ultimul moment
18/03/2011


Langhi, desemnat invingator la Mondialul din 2010

"Am citit pe GracieMag.com ca divizia usoara de la aceasta editie a Panamericanelor ar putea fi cea mai buna de pana acum, asa ca nu vreau sa o ratez." ne avertizeaza Langhi. Acestea fiind spuse, campionul mondial se alatura unui grup select de centuri negre a caror prezenta a fost confirmata spre finalul inscrierilor, nume precum Wellington "Megaton" Diaz, Theodoro Canal, Bia Mesquita si multi altii pastrand suspansul pana in ultima clipa.

In cursul zilei de miercuri Langhi anunta ca mai are nevoie de inca o vizita la doctor pentru a decide daca va participa sau nu, motivul fiind o accidentare recenta la picior. "Ma deranjeaza, dar ma antrenez in continuare. Sunt 70% sanse sa concurez." Neclaritatile au fost inlaturate cand numele brazilianului a aparut pe siteul federatiei internationale de bjj (IBJJF.org) alaturi de ceilalti participanti inscrisi. "Sunt bine, ma descurc excelent in fata celorlalti din cadrul academiei asa ca voi participa si la Panamericane. Saptamana viitoare voi fi in Irvine, California incercand sa ii domin pe toti."

Campionul mondial isi va desfasura ultimele antrenamente joi la academia lui Rubens "Cobrinha" Maciel alaturi de Lucas Lepri si restul colegilor sai din echipa Alliance, urmand ca de sambata sa intre in concurs, competitie ce se anunta extrem de interesanta pentru toti cei implicati in fenomenul bjj.

Sursa - www.graciemag.com
 


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA