Natiunea MMA

Michael Bisping vs Cung Le - cap de afis pentru UFC Fight Night din Macau in 23 august
27/05/2014O confruntare intre Michael Bisping si Cung Le va fi main event-ul UFC din Macau ce va avea loc in 23 August.

Presedintele UFC Dana White a anuntat confruntarea acestora in timpul conferintei de presa de sambata seara. Evenimentul va avea loc la Cotai Arena si va include o lupta intre Hector Lombard si Dong Hyun Kim. Show-ul il vom putea urmari in totalitate pe UFC Fight Pass.

Pe parcursul carierei sale in UFC, Bisping a obtinut numeroase victorii asupra lui Alan Beicher, Brian Stann, Jason Miller, Yoshihiro Akiyama si a lui Chris Leben.

Le nu a mai concurat din 10 Noiembrie 2012, cand l-a infrant pe Rich Franklinin cadrul UFC on Fuel TV 6. De atunci acesta a fost absent de pe scena MMA-ului. Debutul in Octogon a fost marcat de o infrangere suferita in fata lui Wenderlei Silva in cadrul UFC 139, urmand sa obtina victorii in fata lui Patrick Cote si a lui Franklin.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA