Natiunea MMA

Michael Bisping va fi penalizat de UFC pentru comportamentul nesportiv de dupa lupta cu Rivera
01/03/2011

Pretendentul la titlul categoriei mijlocii a UFC, Michael Bisping, va suferi penalizari disciplinare pentru comportamentul sau de dupa victoria in fata lui Jorge Rivera la UFC 127 a declarat presedintele UFC, Dana White.

La scurt timp dupa ce a pus capat luptei prin TKO in runda a doua, Bisping s-a apropiat de coltul cel mai apropiat de echipa adversarului sau si a scuipat in directia lor. Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi, dar echipierii lui Rivera nu pot fi vazuti in aceste imagini.

Antrenorul de box al lui Rivera, Matt Phinney a fost atins, conform unor declaratii ale martorilor oculari. Bisping a negat ca i-a scuipat, spunand "Am scuipat pe podea pentru a le arata ce gandesc despre ei."

White nu a luat inca o decizie definitiva daca Bisping va fi amendat si/sau suspendat pentru actiunile sale, dar a confirmat ca luptatorul britanic va fi pedepsit pentru acest incident.

Desi a insistat ca nu a scuipta direct catre coltul lui Rivera, Bisping (21-3) si-a cerut scuze pentru comportamentul sau intr-un interviu de dupa lupta, declarand ca si-a pierdut controlul pe moment din cauza clipurilor facute public de Rivera inainte de gala, unde era luat in deradere. In aceste clipuri, rolul lui Bisping era jucat de Phinney.

Sursa - www.MMAfighting.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA