Natiunea MMA

Michael Bisping se retrage de la UFC 193 din cauza unor probleme medicale
01/10/2015Michael Bisping are nevoie de o interventie chirugicala la cot si a fost nevoit sa renunte la lupta de la UFC 193 pe care o avea programata cu Robert Whittaker.

"Ma retrag de la UFC 193. Trebuie sa ma operez la cot. E o operatie minora" a spus Bisping, care se asteapta sa fie refacut complet in doar cateva saptamani. "Imi cer scuze celor care au cumparat bilete, si mai ales oponentului meu Robert Whittaker."

Supranumit "Contele", Bisping a castigat trei din ultimele sale patru lupte din Octogon, inclusiv o decizie neunanima in fata lui Thales Leites in ultima sa aparitie. Sunt mai multi luptatori de top care ar vrea sa lupte cu el, printre care Lyoto Machida si chiar Anderson Silva.

Aseara tarziu, promotia UFC a anuntat ca in locul sau, in Octogon va urca Uriha Hall. Acesta a mai reusit o prestatie spectaculoasa intr-o lupta pe care a acceptato pe ultima suta de metri, depasindu-l prin TKO pe mult mai titratul Gegard Mousasi la UFC Fight Night Japan.

UFC 193 are loc pe 14 noiembrie la Etihad Stadium in Melbourne, Australia, si are ca Main Event confruntarea pentru titlul categoriei cocos la feminin intre Ronda Rousey si Holly Holm.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA