Natiunea MMA

Melvin Manhoef spera la o sansa de a lupta in UFC inainte de retragere
12/02/2013

Olandezul Melvin Manhoef a luptat in toata lumea de cand a intrat pe scena la sfarsitul anilor 90, luptand sub bannerul multor organizatii, unde reputatia sa de forta bruta i-a adus renumele de luptator MMA cu o foarte buna lovitura. Cu toate ca Manhoef inca intra in ring la varsta de 36 de ani, este constient de faptul ca se apropie de finalul carierei sale, si isi mai doreste inca un singur lucru – o lupta in cadrul Octogonului.

Manhoef nu a concurat niciodata in cadrul UFC, si a observat cativa potentiali contracandidati in promotia la care spera sa participe. Din fericire, cu victoriile pe care le are la activ, si cu stilul sau interesant, e foarte posibil sa isi indeplineasca dorinta, daca reuseste sa fie invingator la ONE FC 5 din Aprilie.

“Sunt un luptator si vreau sa fac lumea sa se simta bine, deci pentru mine ar fi interesant sa lupt in cadrul UFC. Daca exista o sansa, voi profita de ea, 100%,” a spus Manhoef saptamana trecuta in cadrul emisiunii “Ora de MMA”. “Mi-ar place sa lupt cu sportivi carora le place sa lupte agresiv. Este o lupta pe care vreau sa o aleg pentru mine, pentru a le oferii fanilor o lupta pe cinste. Michael Bisping este unul dintre aceia. Wanderlei Silva este unul dintre aceia. Cung Le este unul dintre aceia. Sunt numerosi astfel de luptatori, si cu aceia mi-ar face o mare placere sa lupt.”

“Fara mila” are un record personal de 27 - 9 – 1, dintre care 2 victorii au fost in urma unui knockout. De asemenea, 6 din cele 9 infrangeri ale sale au implicat submisii. Printre oponentii importanti pe care Manhoef i-a infrant de-a lungul carierei sale se numara Kazuo Misaki, Denis Kang si Evangelista Santos.   

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA